Domov

O nas

Kontakt

Poslovna področja

Rešitve in produkti

Storitve

Novice

Rešitve za zahtevna komunikacijska okolja

computel d.o.o.

Dobrodošli na naših spletnih straneh!

Oglejte si te strani. Na njih boste zagotovo našli kaj zanimivega za vaše podjetje.

 

S primernim komandno-nadzornim centrom boste izboljšali vašo učinkovitost na terenu, s  primernim klicnim centrom pa boste izboljšali vašo povezanost s strankami ter si povečali prepoznavnost in ugled. Poleg tega pa boste lahko rezultate vaših poslovnih procesov tudi merili ter izvajali informirane odločitve za izboljšanje vašega poslovanja.

 

 

Naše podjetje je prisotno na trgu informacijsko komunikacijskih tehnoloških rešitev že od leta 1995. V tem času smo razvili celostno ponudbo rešitev za zahtevna komunikacijska okolja. S klicnim centrom bodo vaši operaterji zares obvladovali telefonski promet, z radijskim centrom pa bodo obvladovali zahtevni radijski promet.

 

Seveda boste v zahtevnejših komunikacijskih okoljih tako telefonske kot tudi radijske pogovore snemali s snemalnim sistemom, stanje vaših vozil na terenu boste nadzirali z Geografskim informacijskim sistemom GIS in s  sledenjem ter naloge na teren oddajali z dispečerskim programom, ki bo prilagojen vašim potrebam, pa naj si gre za nujno medicinsko pomoč, taksi službo ali druge službe.

 

Naše rešitve so implementirane v velikem številu organizacij, s katerimi smo dosegli dolgoročno partnerstvo in zadovoljstvo uporabnikov. Med njimi so najzahtevnejši uporabniki v bančništvu in borznih družbahmedicini, civilni zaščiti, gasilski službi, javnem prometu, taksi službah in drugje.

 

 

Raziskave in razvoj

 

Poleg razvojnega programa in nenehnega izboljševanja obstoječih sistemov in rešitev , ki jih ponujamo trgu, smo dejavni tudi na raziskovalnem področju. Od leta 2007 je podjetje vpisano v evidenco raziskovalnih organizacij pri Javni agenciji za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS). Najpomembnejši dosežek podjetja je pridobitev sredstev in izvajanje RR projekta "Informacijsko komunikacijski sistem nujne medicinske pomoči - XNMP" v okviru programa "Tehnologija za varnost in mir", ki teče pod okriljem Ministrstva za obrambo RS in Slovenske vojske. Ta projekt je omogočil dokončanje in zaokrožitev vseh produktov v celovit sistem za vodenje nujne medicinske pomoči.

 

 

Članstva

 

Computel d.o.o. je član Združenja za konzultantstvo, inženiring, informatiko in razvoj. Computel je tudi član Tehnološkega parka Ljubljana; le ta je zaradi poslovne prodornosti podprl naš poslovni načrt. Ustanovotelji TP Ljubljana so: Slovenska razvojna družba d.d., Institut Jožef Stefan, Iskra Sistemi d.o.o., IskraTel d.o.o., Inštitut za biokemijo, Kemijski inštitut, Lek d.d. in SKB banka. Delovanje podpirata tudi Mestna občina Ljubljana in Ministrstvo za znanost in tehnologijo RS.

 

Computel.pdf

Rounded Rectangle: Kontaktirajte nas:
Computel d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana
Tel.: +386(1)620 33 40
Faks: +386(1)620 33 49
E-mail: info@computel.si
Splet: www.computel.si