Domov

O nas

Kontakt

Poslovna področja

Rešitve in produkti

Storitve

Novice

Rešitve za zahtevna komunikacijska okolja

computel d.o.o.

O nas

Foto:Janez Kotar

Zgodovina

 

Naš ustanovitelj Aleš Jelovšek je podjetje ustanovil že leta 1995. Takrat je podjetje izdelovalo le telefonske odzivnike IVR in Glasovno pošto VMS. Podjetje je kot prve kupce pridobilo slovenske distributerje mednarodnih korporacij Alcatel in Siemens. Leta 2000 se je podjetje organiziralo kot družba z omenejno odgovornostjo in se včlanilo v Tehnološki park Ljubljana.

 

Poslanstvo

 

Razvijamo, projektiramo, izdelujemo in tržimo najsodobnejše programske produkte in celostne rešitve za zahtevna komunikacijska okolja. Še posebno smo aktivni pri postavljanju in vzdrževanju komandnih in kontrolnih centrov, ki se uporabljajo v nujni medicinski pomoči, gasilstvu, civilni zaščiti in drugje. Pri razvijanju rešitev se nenehoma povezujemo s komplementarnimi strokovnjaki. Tako so naše rešitve plod ogromne količine znanja ter omogočajo celovito informacijsko podprtost procesov. Osredotočeni smo na dolgoročno sodelovanje in partnerski odnos tako z dobavitelji, kot tudi s kupci.

Vizija

 

Postati želimo vodilno podjetje, razpoznavno na evropskem in globalnem trgu informacijskih rešitev za klicne centre in komandno-kontrolne centre. Z že razvito celostno ponudbo, ki zajema vse tehnologije, ki jih klicni centri in komandno-kontrolni centri potrebujejo (telefonske zveze, radijske zveze, snemanje pogovorov, sledenje vozil in druge rešitve), želimo našim kupcem vzpostaviti "One-Stop-Shop" točko, kjer lahko dobijo celostne in integrirane rešitve, prilagojene njihovim potrebam.

 

Osnovni podatki podjetja

 

-  Naziv: Computel d.o.o., programska oprema in sistemi

-  Skrajšani naziv: Computel d.o.o.

-  Naslov: Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (2. nadstropje, levo)

-  ID za DDV: SI90785894, smo zavezanec za DDV 

-  Matična številka: 1584901

-  TRR: SI56 0205 3009 0017 642 (NLB) 

-  Številka sklepa sodišča: Srg 2000/15089

-  Osnovni kapital: 29.210,00 EUR

-  Direktor: mag. Aleš Jelovšek, univ. dipl. ing.

Computel - O_nas.pdf

Rounded Rectangle: Kontaktirajte nas:
Computel d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana
Tel.: +386(1)620 33 40
Faks: +386(1)620 33 49
E-mail: info@computel.si
Splet: www.computel.si