Domov

O nas

Kontakt

Poslovna področja

Rešitve in produkti

Storitve

Novice

Rešitve za zahtevna komunikacijska okolja

computel d.o.o.

Rešitve in produkti

Klicni center

Radijski center

Snemanje pogovorov

GIS in sledenje

Medicinska prog. oprema

Taxi prog. oprema

Rešitve in produkti

V navigacijskem seznamu na levi spodaj lahko podrobneje pregledate naše rešitve in produkte ter si naložite in natisnete prospekte, ki so priloženi posameznim produktom. Za vsa morebitna nadaljnja pojasnila smo vam na voljo na naših kontaktih.

 

Klicni center

 

Klicni center je nabor programske in strojne opreme, ki služi poslovnim procesom, ki potekajo preko telefona. Klicni center je namenjen manjšim klicnim centrom (do 30 operaterjev) v klicno intenzivnih okoljih (formalni klicni center), kot tudi običajnim podjetjem (do 150 operaterjev), ki želijo svojim strankam ponuditi organizirane storitve preko telefona in povečati storilnost zaposlenih.

 

callcenter2.jpg (9936 bytes)

 

Snemanje pogovorov

 

Človeški spomin si ne zapomni vseh podrobnosti o vsebini telefonskih pogovorov, še posebej ne, če so ti rutinski. Prav tako lahko komunikacijski šumi ter motnje v delovnem okolju povzročijo preusmeritev pozornosti s pogovora na drugo stvar in morebiten pomemben del pogovora je tako »preslišan«. Na področjih, kjer se preko telefona izmenjujejo podatki o nujnih dogodkih, je še posebej pomembno pogovor opraviti čimprej in čimbolj učinkovito, da se zadeva potem lahko razrešuje naprej.

Radijski center

 

Nadzorno dispečerski center NDC-DICOM++ je računalniško podprt sistem, ki omogoča integracijo radijskega, telefonskega ter podatkovnega prometa v enem sistemu.

 

 

GIS in sledenje

 

 

 

Medicinska programska oprema

 

 

 

Taksi programska oprema

 

Taxi3000dispatch je program za učinkovito podporo pri sprejemanju telefonskih klicev in spremljanju voženj. Namenjen je vnosu podatkov o klicu, oddaji vožnje razpoložljivemu vozniku in spremljanju razpoložljivosti taksistov. Dodatno pa omogoča še upravljanje s prednaročili ter statistični izpis opravljenih voženj po taksistih in naročnikih. Tako postanejo izdelava mesečnega računa za stalne stranke ali druge analize preproste.

Resitve in produkti.pdf

Rounded Rectangle: Kontaktirajte nas:
Computel d.o.o.
Tehnološki park 19
1000 Ljubljana
Tel.: +386(1)620 33 40
Faks: +386(1)620 33 49
E-mail: info@computel.si
Splet: www.computel.si